Condoverzekering


U bent de trotse bezitter van een condo, één van uw meest waardevolle bezittingen. Om uw condo de nodige bescherming te bieden tegen o.a. brand en diefstal is het belangrijk een condopolis te nemen die uw persoonlijke bezittingen, interieur en aangebrachte verbeteringen in uw condo afdoende dekt. In het algemeen is de constructie zelf reeds verzekerd via de ‘Juristic Person’, een soort Vereniging van Eigenaren. Dit betekent feitelijk dat alleen het kale gebouw zelf is verzekerd. Uw persoonlijke eigendommen en aangebrachte verbeteringen dient u zelf te verzekeren.

 

Enkele dekkingen die een condoverzekering biedt:

  • Brand, bliksem en waterlekkage
  • Natuurrampen (excl. overstromingen)
  • Glasschade
  • Kortsluiting
  • Diefstal, overval
  • Wettelijke aansprakelijkheid
 

PRAAT MET EEN PROFESSIONELE VERZEKERINGSSPECIALIST Verzekeringen zijn gebaseerd op vertrouwen

Onafhankelijk advies

Al jarenlang adviseert AA Insurance Brokers individuen, families, zelfstandigen en bedrijven wereldwijd over de beste medische dekking, aansluitend bij uw persoonlijke situatie en budget.

Maak een afspraak

Wacht niet langer met uw plannen voor een goede autoverzekering, u bent van harte welkom voor een gratis advies. Vul ons contactformulier in of geef ons even een belletje. We helpen u graag!

De beste keuze!

We hebben de beste verzekeringsmaatschappijen voor u geselecteerd en werken alleen met maatschappijen die u en uw gezin niet alleen de beste bescherming maar ook een efficiënte claimafhandeling bieden.