Ziektekostenverzekering


Eerste klas medische zorg kan, vooral voor buitenlandse expats, vrij prijzig zijn. Zelfs in Thailand waar de ziektekosten lager liggen dan in Europa, kan een ernstige aandoening een zeer nadelig effect hebben op uw financiële middelen. Het ontbreken van een geschikte ziektekostenverzekering kan zelfs leiden tot uitstel of weigering van noodzakelijke zorg totdat voldoende geld beschikbaar is gesteld. Het is daarom van belang dat al uw familieleden kunnen beschikken over een goede medische dekking, waar ook ter wereld. Al vele jaren geeft AA Insurance Brokers wereldwijd advies over ziektekostenverzekeringen aan prive- en zakelijke klanten met een goede dekking en tegen een betaalbare prijs.

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde verzekeringsmaatschappijen die u en uw gezin goede bescherming bieden en claims op een professionele, efficiënte wijze afhandelen. In Thailand heeft men de keuze uit een verscheidenheid aan plannen en dekkingen, voornamelijk gebaseerd op de geboden dekkingen voor Inpatient behandeling (ziekenhuisopname). Optionele extra’s bieden onder andere Outpatient dekking (het gewone doktersbezoek), Tandarts, Zwangerschap en Repatriëring naar het land van herkomst. Onafhankelijk van waar u zich bevindt, AA Insurance Brokers helpt u graag om de juiste keuze te maken, passend bij uw persoonlijke situatie en budget. Wilt u graag een persoonlijk advies van ons ontvangen? Klik dan op deze link of vul het contactformulier in.

 

AA Insurance

Wat bieden wij?

  • Eerste klas ziektekostenverzekeringen
  • Voor al uw familieleden de beste medische dekking
  • Afgestemd op uw persoonlijke situatie en budget
  • Ook voor outpatient, tandarts, zwangerschap en repatriëring

De dekkingen zijn afhankelijk van het gekozen plan:

  • Outpatient, Medische noodgevallen
  • Ziekenhuisopname (zoals voor operaties)
  • Voorgeschreven medicatie – onderzoeken
Healt Insurance Thailand
 

PRAAT MET EEN PROFESSIONELE VERZEKERINGSSPECIALIST Verzekeren is gebaseerd op vertrouwen

Health Insurance Specialist

Onafhankelijk advies

Al jarenlang adviseert AA Insurance Brokers individuen, families, zelfstandigen en bedrijven wereldwijd over de beste medische dekking, aansluitend bij uw persoonlijke situatie en budget.

Health Insurance Specialist

Maak een afspraak

Wacht niet langer met uw plannen voor een goede ziektekostenverzekering, u bent van harte welkom voor een gratis advies. Vul ons contactformulier in of geef ons even een belletje. We helpen u graag!

Health Insurance Specialist

De beste keuze

We hebben de beste opties voor u geselecteerd en werken alleen met maatschappijen die u en uw gezin niet alleen de beste bescherming maar ook een efficiënte claimafhandeling bieden.