Ziektekostenverzekering


Thailand is een prachtig land, met leuke mensen en een keuken die tot de besten ter wereld behoort (of gewoon de beste is). Misschien bent u al een tijdje geleden voor werk of pensioen naar Thailand verhuisd en zit u nu ja te knikken omdat u het helemaal met ons eens bent.

Het kan ook zijn dat u van plan bent zo snel mogelijk terug te keren naar Thailand om eindelijk uw familie, partner of vrienden weer eens te zien, of omdat u dan toch die lang gekoesterde droom gaat waarmaken: u verhuist naar Thailand, gewoon omdat de zon er zo vaak schijnt, voor werk, omdat u lang genoeg hebt gewerkt of om het roer eens helemaal om te gooien.

U weet waarschijnlijk dat verhuizen een ingrijpende bezigheid is, zeker als uw nieuwe huis aan de andere kant van de wereld staat. U kiest een nieuwe woonplaats, moet mogelijk op zoek naar een school voor de kinderen, u worstelt zich door een berg visa-papieren, zoekt een betrouwbare bank en bent misschien al begonnen wat Thais te leren.

Natuurlijk wilt u ook een goede betaalbare Thailand ziektekostenverzekering. Dat kan uiteraard (vraag het onze klanten), maar er zijn wel een paar dingen die u moet weten. Verzekeren werkt hier mogelijk anders dan u gewend bent. Dit geldt voor Thailand ziektekostenverzekeringen voor expats en gepensioneerden, voor nieuwe bewoners en voor diegenen die al een tijd in Thailand wonen. Want situaties en verzekeringen veranderen, zeker nu de wereld moet leven met Covid-19. Zo stelt Thailand sinds Covid-19 speciale verzekeringseisen aan reizigers die naar Thailand willen komen.

 

AA Insurance

Wat bieden wij?

 • Eerste klas ziektekostenverzekeringen
 • Voor al uw familieleden de beste medische dekking
 • Afgestemd op uw persoonlijke situatie en budget
 • Ook voor outpatient, tandarts, zwangerschap en repatriëring

De dekkingen zijn afhankelijk van het gekozen plan:

 • Outpatient, Medische noodgevallen
 • Ziekenhuisopname (zoals voor operaties)
 • Voorgeschreven medicatie – onderzoeken


 • Waar moet u opletten als u voor Thailand een ziektekostenverzekering zoekt?

  -Is er een wachttijd of gaat de polis meteen in? -Neemt u een verzekering alleen voor als u wordt opgenomen in het ziekenhuis of ook voor een poliklinische behandeling? -Hoeveel gaan de premies stijgen als u ouder wordt? -Zitten er beperkingen aan de verzekering? -Heeft u medische aandoeningen die verzekeren moeilijker maken? -Ziektekostenverzekering Thailand (Bangkok) ziekenhuizen. Sommige ziektekostenverzekeraars werken met contractziekenhuizen. Staat het ziekenhuis van uw voorkeur op de lijst? -Voldoet de verzekering aan de Covid-19 eisen voor Thailand? -Wat voor Thais visum heeft u? Afhankelijk van uw visum kan de verzekering extra eisen stellen.

  Dit zijn veelal vragen die u in uw eigen land waarschijnlijk niet hoeft te beantwoorden. Gelukkig hebben wij met al deze vragen te maken gehad. U begrijpt dat wij de antwoorden paraat hebben. U zoekt niet voor niks naar informatie op onze website.

  AA Insurance Brokers adviseert al tientallen jaren (expat)gezinnen, gepensioneerden, zelfstandige ondernemers en andere zakelijke klanten over de medische verzekering die perfect past bij hun persoonlijke situatie en budget.

  Maar ik kan toch meteen naar een Thaise verzekeraar gaan, denkt u misschien. Dat klopt, dat kan. De premie is uiteindelijk hetzelfde. Behalve dat we, omdat we al een grote afnemer zijn, kortingen krijgen die u, als u rechtstreeks aanklopt, niet krijgt. Daar komt bij dat we u een gevarieerd pakket aan mogelijkheden kunnen voorleggen. We bespreken met u verschillende verzekeringen van meerdere maatschappijen en kiezen de beste. Bij een verzekeringsmaatschappij hebt u die keuze niet. Bovendien werken wij voor u en niet voor de verzekeringsmaatschappij, uw belang staat bij ons voorop. Vanzelfsprekend assisteren wij u bij het afhandelen van een mogelijke claim.

  Wat is de prijs van een Thailand ziektekostenverzekering?

  Dat kunnen we u exact vertellen, maar dan moeten we wat meer van u weten. Zo'n advies luistert nauw, want het is de kunst te schrappen wat niet nodig is (en er dus ook niet voor te betalen). Het spreekt voor zich dat een hogere dekking een hoger premie met zich meebrengt en een eigen risico een lagere premie. Ook de keuze voor ziekenhuisdekking en de toevoeging van een tandartsverzekering bepalen de kosten van de ziektekostenverzekering. En: is de zorgverzekering alleen voor Thailand of misschien ook voor Singapore en Hong Kong? We gaan het allemaal precies voor u berekenen (en strepen weg wat niet nodig is). Zo krijgt u, helemaal op maat, de beste ziektekostenverzekering voor Thailand, die door ons wordt afgesloten bij een professionele en efficiënte verzekeringsmaatschappij.

  Om u een idee van de kosten te geven hebben we een paar voorbeeldjes gemaakt.

  -Een man van 59 jaar oud, die in Thailand woont heeft veel te kiezen; van een heel goedkope verzekering tot een erg dure. Wij raden vaak het Maxima Plan van Pacific Cross aan. Dat komt, afhankelijk van een paar keuzes die de verzekerde maakt, uit op zo'n 70.000 Thaise baht (ongeveer 1.800 euro) per jaar. Daar zit ziekenhuisopname in, maar ook poliklinische behandeling. Als de man deze laatste niet wil, krijgt hij 20% korting. Ook inbegrepen is het Covid-19 certificaat dat bewijst dat de man voor 100.000 USD is verzekerd. De Thaise overheid eist dit om Thailand binnen te kunnen komen.

  -Een gezin met ouders van achter in de 40, een puber en een bijna volwassen kind is voor een premie van 124.365 Thaise baht een jaar verzekerd (dat is dus minder dan 3.300 euro). U profiteert dan al van 12,5% familiekorting. Alle gezinsleden zijn verzekerd voor ziekenhuisopname tot 16 miljoen Thaise baht (420.000 euro) per jaar. Dat geldt niet alleen voor Thailand, maar ook voor de meeste andere ASEAN landen en Europa. Plus: er is een dekking voor noodgevallen buiten het verzekerde gebied als u niet langer dan 30 dagen op reis bent. De limiet is dan 1.6 miljoen Thaise baht.

  AA Insurance Brokers heeft iedereen de beste ziektekostenverzekering Thailand. Wij zoeken bij grote verzekeringsmaatschappijen als April Thailand, Pacific Cross, Luma, Aetna Thailand, AXA, LMG, Thaivivat, Cigna Thailand, Thai Health, Viriyah en Allianz naar de juiste oplossing voor de beste prijs.

  Wilt u meer informatie over een verzekering? Maakt u al ziektekostenverzekering plannen, of bent u zich aan het oriënteren, wij beantwoorden graag uw vragen. Neem dus gerust contact met ons op.

Healt Insurance Thailand
 

PRAAT MET EEN PROFESSIONELE VERZEKERINGSSPECIALIST Verzekeren is gebaseerd op vertrouwen

Health Insurance Specialist

Onafhankelijk advies

Al jarenlang adviseert AA Insurance Brokers individuen, families, zelfstandigen en bedrijven wereldwijd over de beste medische dekking, aansluitend bij uw persoonlijke situatie en budget.

Health Insurance Specialist

Maak een afspraak

Wacht niet langer met uw plannen voor een goede ziektekostenverzekering, u bent van harte welkom voor een gratis advies. Vul ons contactformulier in of geef ons even een belletje. We helpen u graag!

Health Insurance Specialist

De beste keuze

We hebben de beste opties voor u geselecteerd en werken alleen met maatschappijen die u en uw gezin niet alleen de beste bescherming maar ook een efficiënte claimafhandeling bieden.